İstiklal Anaokulu
DAVRAZ MAHALLESİ 138. CADDE NO2 MERKEZ/ISPARTA
0(246) 232 92 97

VİZYON

Milli değerlerine sahip çıkan, kendine güven duyan, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda çocuklarımızı en iyi bir şekilde eğitim ve öğretim imkanlarından faydalandırarak ilköğretime ve geleceğe hazırlamak ve kendi ayakları üzerinde durabilen atılımcı, üretken fikir sahibi bireyler olarak geleceğe adım atmalarını sağlamak. TEMEL DEĞERLERİMİZ 1-Milletimiz, ülke ve dünyaya karşı duyarlı 2-Öğrenci merkez etkili bir okul anlayışında olan 3-Tüm ilişkilerinde dürüst ve içten davranan 4- Kar amacı gütmeyen 5-Özelde öğrenci, genelde insan yetiştirmenin erdemlerini benimsemiş 6-Kamu yararını ön planda tutan Kurumu kendi evi gibi gören 8-Çevreyi koruyan, geliştiren ve güzelleştiren 9-Doğal güzelliklere ve sanat eserlerine karşı ilgi ve hayranlık uyandırmak için çalışan 8-Kuruma sürekli katkısı olan, inanç ve değer duygularına sahip birey olma kurumumuzun benimsediği değerlerdir.

Öğretim Şekli :TAM GÜN+İKİLİ EĞİTİM

TAM GÜN+İKİLİ EĞİTİM

Ders Başlama ve Bitiş

08.00-17.10 TAM GÜN EĞİTİM SAATLERİ İKİLİ EĞİTİM SAATLARİ 08.00-13.00 Sabah Grubu 13.00-18.00 Öğle Grubu